De Drechtstreek & Timmers Uitvaartonderneming

Voor het melden van een overlijden zijn wij 24/7 persoonlijk bereikbaar.

Bel 078 – 615 19 41
Ongeacht waar u verzekerd bent

Onze werkwijze

Melding

U kunt ons 24/7 bereiken op het volgende telefoonnummer:

Bel 078 – 615 19 41

Gesprek

We bespreken samen de wensen voor een waardige uitvaart van uw dierbare. Ook op financieel gebied denken we met u mee.

Uitvaart

Samen zorgen we ervoor dat u dit afscheid als een goed afscheid kunt herinneren.

Zorg uit handen nemen

Wanneer u deze pagina bezoekt is de kans aanwezig dat u te maken heeft met het verlies van een dierbare. Wij begrijpen dat dit een moeilijke tijd voor u kan zijn en we willen u bijstaan met onze diensten.

Onze ervaring leert ons dat ondanks dat we een persoonlijke benadering zeer belangrijk vinden, de meeste mensen vooral duidelijkheid waarderen. In een periode waar rouw en verlies aanwezig zijn, is het belangrijk dat u geen onduidelijkheid ervaart wat voor frustratie kan zorgen. Om u te helpen bieden wij u een hulpmiddel aan, namelijk een checklist na het overlijden. Klik hier voor meer informatie.

Benieuwd hoe wij uw wensen kunnen waarborgen op een persoonlijke en duidelijke manier? U kunt direct contact opnemen en we bespreken rustig al uw vragen. We zijn dag en nacht bereikbaar.

Bel 078 – 615 19 41

Arjan Nederveen

Esther Heijkoop

Wilsbeschikking

Een wilsbeschikking kan mensen helpen om meer rust te ervaren, wetende dat de uitvaart geregeld wordt op de manier die past bij hun wensen. Om u een duidelijk beeld te geven van een wilsbeschikking, hebben wij een voorbeeld beschikbaar. Wilt u meer weten over een wilsbeschikking en wat dit voor u kan betekenen?

Download Wilsbeschikking Meer weten?

Transparant in de kosten

Veel mensen ervaren pas duidelijkheid wanneer ze voor zichzelf een inschatting kunnen maken wat het hen kan gaan kosten. Mocht u hier meer over willen weten, dan kunt u op onderstaande knop klikken voor meer informatie, waaronder de kosten.

Bekijk tarieven

Zorg voor een waardige uitvaart

Samen met u streven we ernaar om een uitvaart die u zowel als goed en waardig zal herinneren. We zijn 24/7 te bereiken, zowel voor het maken van een afspraak als voor het beantwoorden van uw vragen. Heeft u nog meer vragen?

    × Wij zijn ook te bereiken via Whatsapp