Ontzorgen

Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis in het leven van de nabestaanden. Verdriet en heftige emoties hebben de overhand. Toch moet u juist in deze moeilijke periode tal van beslissingen nemen. Uitvaartonderneming De Drechtstreek & Timmers wil u hierbij veel zorg uit handen nemen.

Checklist overlijden

In overleg met u regelen wij aan de hand van onze ‘checklist overlijden’ de praktische zaken en nemen deze, in zoverre u dat wenst, van u over. De wilsbeschikking van de overledene en de uitvaartwensen staan daarbij uiteraard centraal.

Opbaren in onze familiekamer

In uw eigen woning kunnen we voorzieningen treffen om de overledene op te baren, u kunt ook gebruikmaken van een familiekamer in ons uitvaartcentrum. Daar kunt u dag en nacht terecht om afscheid te nemen.

Kosteloos adresseren rouwkaarten

De Drechtstreek & Timmers Uitvaartonderneming heeft een eigen drukkerij voor het rouwdrukwerk. We verzorgen dit graag voor u, inclusief een proefdruk vooraf. Ook bij het opstellen van de overlijdensadvertentie en de tekst voor de rouwkaart willen wij u helpen, o.a. via voorbeeldteksten. Vanwege de emoties is het vinden van de juiste woorden vaak moeilijk, maar de juiste woorden kunnen tegelijkertijd zo troostrijk zijn. Verder heeft u de mogelijkheid om de rouwkaart zelf te ontwerpen. Indien gewenst adresseren we de rouwkaarten voor u, dit doen we kosteloos.

Kortom, De Drechtstreek & Timmers Uitvaartonderneming ontzorgt u graag in deze emotionele en drukke periode.

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Vul dan de onderstaande gegevens in, vervolgens nemen wij spoedig contact met u op.

    × Wij zijn ook te bereiken via Whatsapp