Uitvaartpolis

Wellicht heeft u ooit een uitvaartverzekering afgesloten.

Na het overlijden van de verzekeringnemer kan deze polis worden geïnd bij de verzekeringsmaatschappij. Hiervoor heeft u in ieder geval een akte van overlijden nodig, soms nog extra documenten. Wij staan voor u klaar om u hierover te adviseren en desgewenst de uitkering van de polis(sen) te regelen. Vergeet u hierbij niet de oude polissen (vaak met een klein bedrag), op te zoeken zodat ook deze kunnen worden uitgekeerd.

Verzekeraars

Uitvaartverzorging De Drechtstreek & Timmers is niet gebonden aan een verzekeringsmaatschappij. Wij kunnen altijd, ongeacht bij welke maatschappij u verzekerd bent, de uitvaart voor u verzorgen indien u dat wenst. Hierover bestaan veel misverstanden. Ook adviseren wij u graag over de verschillen in uitvaartverzekeringen, om zo te voorkomen dat u een verzekering afsluit waarbij u, na een overlijden, alsnog voor kosten komt te staan.

Onze ervaring leert dat veel mensen denken dat het wel goed zit, maar achteraf merken dat ze niet goed voorgelicht zijn… Maak geheel vrijblijvend, een afspraak om samen uw polissen te controleren.

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Vul dan de onderstaande gegevens in, vervolgens nemen wij spoedig contact met u op.

    × Wij zijn ook te bereiken via Whatsapp