Uitvaartverzekering

We hoeven er niet omheen te draaien, een uitvaart kost geld. Als geruststellende wetenschap dat u uw nabestaanden geen onnodige financiële klap bezorgt, is het verstandig om daar eens bij stil te staan, ook al staat u nu nog volop in het leven.

Slechts een luttel bedrag

Misschien heeft u al een (oude) uitvaartverzekering of een begrafenisverzekering? Vaak zijn deze niet geïndexeerd, waardoor slechts een luttel bedrag beschikbaar komt. Het is de moeite waard dat eens uit te zoeken. Met een gedegen uitvaartverzekering heeft u de zaken goed georganiseerd en een belangrijke zorg minder.

Vergoedingen begrafenisverzekeringen in kaart brengen

Wij helpen u hier graag bij en zetten de vergoedingen van de verschillende verzekeringen voor u op een rij. Wanneer u een naturaverzekering heeft, kunnen wij u ook van dienst zijn.

Onderling Fonds

De Drechtstreek & Timmers Uitvaartonderneming attendeert u tenslotte op het Onderling Fonds Sliedrecht B.A.. Dit in 1903 opgerichte fonds kent geen winstoogmerk of poliskosten en daardoor een lage premie en een winstuitkering. Bovendien zijn er geen kosten bij de uitkering en kunt u rekenen op een snelle uitbetaling. Wanneer u hier meer informatie over wilt, neem dan contact op:

Onderling Fonds Sliedrecht B.A.
Antwoordnummer 816
3350 VD Sliedrecht
T: 0184 – 416999
E: info@onderlingfonds.nl
I: www.onderlingfonds.nl

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Vul dan de onderstaande gegevens in, vervolgens nemen wij spoedig contact met u op.

    × Wij zijn ook te bereiken via Whatsapp