Persoonlijke, stijlvolle en waardige uitvaarten

De Drechtstreek & Timmers Uitvaartonderneming uit Zuid-Holland is nog één van de weinige familiebedrijven in de uitvaartbranche. Inmiddels alweer vier generaties geleden verzorgde onze onderneming haar eerste begrafenis.

Persoonlijke uitvaart: 1 uitvaartverzorger

Vanaf het eerste uur schuilt onze kracht in de persoonlijke benadering, nog steeds streven we ernaar dat u 1 uitvaartverzorger als contactpersoon heeft. U kunt ook uw voorkeur voor een uitvaartbegeleider aangeven.

Voor elk budget

Een uitvaart is niet goedkoop. Toch hoeft dit geen belemmering te zijn, ook een relatief voordelige uitvaart kunnen we stijlvol en waardig doen verlopen. Met deze manier van uitvaartverzorging, voor elk budget, vallen we op.

Kosten uitvaart transparant

We bieden altijd vooraf inzicht in de kosten. Al tijdens het eerste gesprek geven wij een concrete indicatie van de begrafeniskosten of crematiekosten. Voorafgaand aan de uitvaart laten wij een kostenbegroting zien. Deze kosten zorgen achteraf dus niet voor een onaangename financiële verrassing. Ze zijn volkomen transparant, bekijk hier onze uitvaartkosten. Aan de hand van dit overzicht kunt u ook zelf de kosten van de uitvaart berekenen. Met deze prijstransparantie onderscheiden we ons.

Gespreid betalen mogelijk

Indien gewenst, kunt u gespreid betalen, zonder rentekosten. Het geld dat beschikbaar komt uit een eventuele uitvaartverzekering, kunt u zorgvuldig en volgens uw wensen besteden. Er is ons alles aan gelegen om de uitvaart en de zaken daaromheen goed te laten verlopen.

Ontzorgen

Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis in het leven van de nabestaanden. Verdriet en heftige emoties hebben de overhand. Toch moeten er juist in die moeilijke periode tal van beslissingen worden genomen. Het opbaren van de overledene, het kiezen van een kist, het opstellen van een rouwadvertentie, de tekst voor de rouwkaart, et cetera. Uitvaartonderneming De Drechtstreek & Timmers kan u veel zorg uit handen nemen. Klik hier om te lezen waarmee we u kunnen ontzorgen.

Ervaringen van nabestaanden

De Drechtsteek & Timmers Uitvaartonderneming heeft een open oor voor suggesties van nabestaanden na afloop van de uitvaart. Daarvoor verstrekken we een paar weken na de uitvaart een enquêteformulier. We zijn dankbaar dat de nabestaanden onze uitvaartverzorging gemiddeld met een 9,1 beoordelen. Reacties die er verder zoal zijn ingevuld zijn:

‘vriendelijk en meedenkend’, ‘keurig en netjes’, ‘netjes en gepast’, ‘rustgevend’, ‘integer’, ‘weet niet wat beter zou kunnen’, ‘inlevingsvermogen’, ‘professioneel’, ‘eerlijk’, ‘de familiekamer was zo fijn’.

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Vul dan de onderstaande gegevens in, vervolgens nemen wij spoedig contact met u op.

    × Wij zijn ook te bereiken via Whatsapp