Onze mogelijkheden

Het overlijden van een naaste is een heel ingrijpende gebeurtenis in ons leven. En nog voordat u goed en wel een begin heeft kunnen maken met het verwerken van dit verlies, moeten er tal van beslissingen worden genomen. Over het begraven en het opbaren van de overledene, het kiezen van een kist, het opstellen van een rouwbericht, et cetera. Wat te doen bij een overlijden? De Drechtstreek & Timmers Uitvaartonderneming is er om u hierbij bij te staan.

Onze uitvaartcentra

Onze uitvaartzorg is specifiek voor Zuid-Holland. In deze regio kunnen we een uitvaart verzorgen in onze uitvaartcentra in:

Daarnaast begraven we ook in Dordrecht (Gemeentelijke begraafplaats Essenhof), Barendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Rotterdam, Zwijndrecht en andere plaatsen in de Alblasserwaard, Zuid-Holland en Gelderland-Zuid.

Regelen praktische zaken

In de dagen na het overlijden regelen we in overleg met u de praktische zaken en nemen dat, in zoverre u dat wenst, van u over. Daarbij gaan we altijd uit van uw wensen en we zullen u graag op verschillende mogelijkheden wijzen, waar u wellicht zelf niet aan gedacht heeft.

Opbaren

In uw eigen woning kunnen we voorzieningen treffen om de overledene op te baren, maar u kunt ook gebruikmaken van een familiekamer in ons uitvaartcentrum. Daar kunt u dag en nacht terecht om afscheid te nemen.

Rouwkaarten drukken

De Drechtstreek & Timmers Uitvaartonderneming heeft een eigen drukkerij voor het rouwdrukwerk. We verzorgen dit graag voor u, inclusief een proefdruk vooraf. Ook bij het opstellen van de overlijdensadvertentie en de tekst voor de rouwkaart willen wij u helpen, o.a. via voorbeeldteksten. Verder heeft u de mogelijkheid om de rouwkaart zelf te ontwerpen. Indien gewenst adresseren we de rouwkaarten voor u, dit doen we kosteloos.

Overlijdensadvertenties

We kunnen de overlijdensadvertenties plaatsen in de regionale en/of landelijke kranten. Zeker de laatste optie is prijzig. Een digitaal rouwbericht via onze website in combinatie met een digitaal condoleanceregister is een alternatief.

Rouwauto’s

Onze uitvaartonderneming beschikt over eigen rouwvervoer. Kijk hier voor meer informatie.

Kerkelijke/religieuze uitvaart

Met kerkelijke en andere religieuze uitvaarten hebben wij veel ervaring. Vaak gaat dan de vormgeving van de uitvaart in samenspraak met een predikant of voorganger.

Persoonlijke invulling uitvaart

U kunt de uitvaart ook geheel zelf invullen om het zo persoonlijk mogelijk te maken. Zo kunt u als familie en vrienden de overledene bijvoorbeeld zelf dragen i.p.v. dat onze dragers dat doen.

Geen financiƫle verrassing

De Drechtstreek & Timmers Uitvaartonderneming huldigt het principe dat de overledene een waardig afscheid verdient en dat u daarom niet voor een financiƫle verrassing mag komen te staan. Aan de hand van uw wensen en budget bieden wij een uitvaart op maat aan, waarbij we vooraf een eerlijk advies en een heldere kostenbegroting geven. Bekijk hier onze uitvaarttarieven.

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Vul dan de onderstaande gegevens in, vervolgens nemen wij spoedig contact met u op.

    × Wij zijn ook te bereiken via Whatsapp