Uitvaart vooraf bespreken

Steeds vaker komt het voor dat men de uitvaart vooraf geregeld en/of besproken wil hebben. Dat kan om allerlei redenen zijn, bijvoorbeeld om de kinderen of uw nabestaanden niet met de uitvaartregeling te belasten; welke kosten een uitvaart met zich meebrengt of dat men zeker wil weten dat de uitvaart volgens eigen wensen wordt uitgevoerd. Ook komt voor dat een bespreking gewenst is omdat men niet lang meer te leven heeft.

In alle gevallen kunt u met ons contact opnemen. Wij zullen met u in gesprek gaan en alle mogelijkheden rondom de uitvaart bespreken en alvast uitgewerkt op papier zetten. Dit kunt u ook zelf doen door het invullen van de wilsbeschikking. Tevens kan er tijdens een gesprek met de uitvaartverzorger gekeken worden naar de waarde van lopende verzekeringen of kunnen de benodigde verzekeringen aan de orde komen.

De laatste wensen

Vooraf kunt u al met ons afspreken hoe u de uitvaart wilt hebben. De kist en de kaarten kunnen uitgekozen worden, de kerkdienst die aan de uitvaart vooraf moet gaan, de keuze van het graf, de muziek, de sprekers, de consumpties kunnen al worden genoteerd.

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Vul dan de onderstaande gegevens in, vervolgens nemen wij spoedig contact met u op.

    × Wij zijn ook te bereiken via Whatsapp