Keurmerk / Register Uitvaartverzorgers

De Drechtstreek & Timmers Uitvaartonderneming staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en transparantie. Om de kwaliteit te waarborgen is De Drechtstreek & Timmers Uitvaartonderneming aangesloten bij de Nederlandse Kwaliteitsraad Uitvaartverzorging (NKU). In 2009 werd, na uitgebreide audits door Stichting Keurmerk Uitvaartzorg (SKU), aan De Drechtstreek & Timmers het Keurmerk Uitvaartzorg toegekend. Aan het keurmerk zijn hoge kwaliteitseisen verbonden.

Onze uitvaartverzorgers zijn opgenomen in het nieuwe Register voor gecertificeerde Uitvaartverzorgers van de Stichting Keurmerk Uitvaartzorg en mogen zich nu Register Uitvaartverzorger noemen.

Nabestaanden en andere betrokkenen bij een levenseinde zijn er graag zeker van dat een uitvaart goed wordt geregeld. Ze hechten hierbij veel waarde aan gekwalificeerd personeel. Om de vakbekwaamheid van uitvaartverzorgers te borgen is het Register voor gecertificeerde Uitvaartverzorger in het leven geroepen. Het Register is een onderdeel van de Stichting Keurmerk Uitvaartzorg. Om in aanmerking te komen voor de titel Register Uitvaartverzorger (RU) moet de uitvaartverzorger aan strenge eisen voldoen.

Daarvoor heeft de Stichting Keurmerk Uitvaartzorg onderzoek gedaan bij Uitvaartonderneming De Drechtstreek & Timmers naar de kwaliteit en de klanttevredenheid.

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Vul dan de onderstaande gegevens in, vervolgens nemen wij spoedig contact met u op.

    × Wij zijn ook te bereiken via Whatsapp