Prijsinformatie

Wij verzorgen uitvaarten in de gehele regio. Het regelen van een uitvaart vereist veel aandacht en een zorgvuldige benadering. Bij het regelen van een uitvaart merken wij dat mensen vaak moeilijk hun wensen kenbaar maken. Door onze persoonlijke benadering proberen we dit te voorkomen.Wij beschikken over unieke rouwcentra met condoleanceruimtes, kerkzaal en familiekamer. De condoleanceruimtes kunnen worden gebruikt voor condoleancebezoeken op de avond voor de uitvaart en/of op de dag van de uitvaart zelf.

In de zaal kunnen rouwdiensten worden gehouden. Er is ruimte voor ongeveer 300 personen.De familiekamer biedt de familie de gelegenheid dagelijks te komen kijken bij de overledene. Als familie heeft u zelf de beschikking over een sleutel, zodat u op elk gewenst moment kan gaan kijken, zonder afspraak.

Ook in de eigen woning kunnen voorzieningen worden getroffen om de overledene op te baren. Echter, niet ieder woning beschikt over de ruimte om grote groepen familie en belangstellenden te kunnen ontvangen. Daarom wordt steeds vaker gekozen voor een combinatie van thuis opbaren en daarbij gebruik te maken van het rouwcentrum voor condoleancebezoeken en het houden van de rouwdienst.

Ook beschikken wij over een eigen drukkerij die is voorzien van moderne computerapparatuur voor het vervaardigen van rouwdrukwerk. Hierdoor is het mogelijk om de familie vooraf een proefdruk te laten zien, zodat deze kan worden gecontroleerd op eventuele fouten. Daarna wordt er een offsetplaat gemaakt, waarna de rouwkaart op basis van offset wordt gedrukt.

De tarieven op deze site vermeld zijn van toepassing bij een geheel verzorgde uitvaart. Voor collega’s ondernemers zijn andere tarieven van toepassing, op aanvraag verkrijgbaar.

Heeft u een vraag, suggestie of opmerking? Wij horen het graag.
Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactgegevens

Sliedrecht

Jan Steenstraat 71
3362 XH Sliedrecht
Tel: 0184 – 412 418
E-mail: sliedrecht@drechtstreek.nl

Papendrecht

Admiraal de Ruyterweg 21
3354 XA Papendrecht
Tel: 078 – 615 19 41
E-mail: papendrecht@drechtstreek.nl

Alblasserdam

Kerkstraat 205
2951 GL Alblasserdam
Tel: 078 – 691 91 28
E-mail: alblasserdam@drechtstreek.nl

Ridderkerk

Jan Luykenstraat 6
2985 BV Ridderkerk
Tel: 0180 – 422 315
E-mail: info@timmersuitvaart.nl

Hardinxveld-Giessendam

Spindermolen 42a
3371 RN Hardinxveld-Giessendam
Tel: 0184 – 614 021
E-mail: info@drechtstreek.nl

Herwijnen

Schoutensteeg 1a
4171 CK Herwijnen
Tel: 0418 – 581 359
E-mail: info@drechtstreek.nl