Onze mogelijkheden

Nog voordat u een begin heeft kunnen maken met het verwerken van het verlies, moeten er tal van beslissingen worden genomen. Het opbaren van de overledene, het kiezen van een kist, het opstellen van een rouwbericht. Wij zijn er om u bij te staan in deze moeilijke periode. In overleg met u regelen wij de praktische zaken en nemen dat, in zoverre u dat wenst, van u over. Daarbij gaan we altijd uit van uw wensen en we zullen u graag op verschillende mogelijkheden wijzen, waar u wellicht zelf niet aan gedacht heeft.

De Drechtstreek & Timmers Uitvaartonderneming huldigt het principe dat u in geen geval voor een financiële verrassing mag komen te staan. Aan de hand van uw wensen en budget bieden wij een uitvaart op maat aan met een eerlijk advies en een heldere kostenbegroting van de uitvaart.

In uw eigen woning kunnen voorzieningen worden getroffen om de overledene op te baren, u kunt ook gebruikmaken van onze familiekamers in onze uitvaartcentra. Daar kunt u dag en nacht terecht om afscheid te nemen. Onze uitvaartcentra zijn er volledig op gericht om op een waardige manier afscheid te kunnen nemen van uw dierbare. Wij beschikken over eigen rouw- en volgwagens en een eigen drukkerij voor het rouwdrukwerk.

Wij kunnen u terzijde staan in deze periode en doen er alles aan om te zorgen dat u op uw manier en volgens de wil van de overledene afscheid kunt nemen.

 

Bij een overlijden zijn we er voor u. Ook op financieel gebied.

De Drechtstreek biedt u, na het overlijden van een dierbare, ook op het financiële vlak de helpende hand. Wij bieden u de mogelijkheid tot gespreid betalen, zonder rentekosten.

Na uw melding van overlijden zal door ons een afspraak met u worden gemaakt om te komen tot de regeling van de uitvaart. In dit gesprek zal met u worden besproken wat uw wensen zijn en op welke wijze vorm gegeven moet worden aan de uitvaart, hierin zullen wij er naar streven - zoveel als mogelijk en wettelijk is toegestaan - aan uw wensen tegemoet te komen.

Wij spreken bij het regelen van de uitvaart ook over de kosten van een uitvaart. We weten allemaal dat een uitvaart veel geld kost. Toch hoeven die kosten geen belemmering te zijn bij het realiseren van uw wensen. Met de mogelijkheid om renteloos in termijnen te betalen, kunt u de uitvaart en bijvoorbeeld de verzorging van het graf, of het plaatsen van een gedenksteen netjes verzorgd afsluiten.

Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Heeft u een vraag, suggestie of opmerking? Wij horen het graag.
Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactgegevens

Sliedrecht

Jan Steenstraat 71
3362 XH Sliedrecht
Tel: 0184 – 412 418
E-mail: sliedrecht@drechtstreek.nl

Papendrecht

Admiraal de Ruyterweg 21
3354 XA Papendrecht
Tel: 078 – 615 19 41
E-mail: papendrecht@drechtstreek.nl

Alblasserdam

Kerkstraat 205
2951 GL Alblasserdam
Tel: 078 – 691 91 28
E-mail: alblasserdam@drechtstreek.nl

Ridderkerk

Jan Luykenstraat 6
2985 BV Ridderkerk
Tel: 0180 – 422 315
E-mail: info@timmersuitvaart.nl

Hardinxveld-Giessendam

Spindermolen 42a
3371 RN Hardinxveld-Giessendam
Tel: 0184 – 614 021
E-mail: info@drechtstreek.nl

Herwijnen

Schoutensteeg 1a
4171 CK Herwijnen
Tel: 0418 – 581 359
E-mail: info@drechtstreek.nl