Onze uitvaartcentra

Familiekamer

De familiekamers in onze uitvaartcentra bieden een unieke mogelijkheid om afscheid te nemen. U krijgt de sleutel, zo kunt u als familie op elk moment van de dag of nacht zonder afspraak in deze kamer terecht. Dit biedt de nabestaanden de vrijheid om op eigen wijze en op ieder tijdstip de eerste rouwdagen door te brengen. Uiteraard kunnen er ook in de eigen woning voorzieningen worden getroffen om de overledene op te baren.

Condoleanceruimte

De uitvaartcentra beschikken over verschillende condoleanceruimten die kunnen worden gebruikt voor condoleancebezoeken op de avond voor de uitvaart en op de dag van de uitvaart.

Rouwdiensten

De Drechtstreek & Timmers Uitvaartonderneming beschikt over zalen waarin rouwdiensten worden gehouden. Er is, afhankelijk van de locatie, ruimte voor 140 tot 400 personen. Het geluid van de rouwdienst kan via de kerktelefoon of via deze website (Agenda) rechtstreeks worden uitgezonden voor mensen die niet in de gelegenheid zijn om de rouwdienst persoonlijk bij te wonen.

Financiën

De Drechtstreek & Timmers Uitvaartonderneming hecht aan openheid en eerlijkheid. Ook financieel denken wij met u mee. We geven vooraf aan wat de kosten zijn; u mag niet voor financiële verrassingen komen te staan in deze moeilijke periode. Aan de hand van uw wensen en budget bieden wij een uitvaart op maat aan met een eerlijk advies en een heldere kostenbegroting.

Mogelijkheid tot gespreid betalen, zonder rentekosten

Onze uitvaartonderneming biedt u, na het overlijden van een dierbare, ook op het financiele vlak de helpende hand. We weten allemaal dat een uitvaart veel geld kost. Toch hoeven de kosten geen belemmering te zijn bij het realiseren van uw wensen. Met de mogelijkheid om renteloos in termijnen te betalen, kunt u de uitvaart en bijvoorbeeld de verzorging van het graf, of het plaatsen van een gedenksteen netjes verzorgd afsluiten.

Rouw- en volgwagens

Een rouwauto die qua uitstraling past bij de persoonlijkheid en levensstijl van de overledene is voor veel mensen van belang. De Drechtstreek & Timmers Uitvaartonderneming beschikt over eigen rouw- en volgwagens om die keuze voor u mogelijk te maken.

Rouwkaarten

Onze uitvaartonderneming heeft een moderne drukkerij, speciaal voor het vervaardigen van rouwdrukwerk, in eigen beheer. De familie heeft de mogelijkheid om vooraf een proefdruk te zien, zodat deze gecontroleerd kan op worden op eventuele fouten.

Advertenties in krant of op internet

De Drechtstreek & Timmers Uitvaartonderneming kan voor u advertenties verzorgen in de regionale en/of landelijke kranten. Zeker de laatste optie is prijzig. Een extra mogelijkheid biedt een digitaal rouwbericht via onze website in combinatie met een digitaal condoleanceregister.

Heeft u een vraag, suggestie of opmerking? Wij horen het graag.
Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactgegevens

Sliedrecht

Jan Steenstraat 71
3362 XH Sliedrecht
Tel: 0184 – 412 418
E-mail: sliedrecht@drechtstreek.nl

Papendrecht

Admiraal de Ruyterweg 21
3354 XA Papendrecht
Tel: 078 – 615 19 41
E-mail: papendrecht@drechtstreek.nl

Alblasserdam

Kerkstraat 205
2951 GL Alblasserdam
Tel: 078 – 691 91 28
E-mail: alblasserdam@drechtstreek.nl

Ridderkerk

Jan Luykenstraat 6
2985 BV Ridderkerk
Tel: 0180 – 422 315
E-mail: info@timmersuitvaart.nl

Hardinxveld-Giessendam

Spindermolen 42a
3371 RN Hardinxveld-Giessendam
Tel: 0184 – 614 021
E-mail: info@drechtstreek.nl

Herwijnen

Schoutensteeg 1a
4171 CK Herwijnen
Tel: 0418 – 581 359
E-mail: info@drechtstreek.nl